Як швидко засолити капусту?
Щоб швидко засолити капусту в банці, встановіть ємність у тепле місце (оптимальна температура +20-22℃). Бродіння почнеться через 3-4 години, а для їжі така капуста стає придатною вже через 1-1,5 доби. А коли вона досягне потрібного вам ступеня кислоти, щільно накрийте кришкою банку і поставте її в холодильник.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.
Скільки капусти на трилітрову банку?
Зазвичай на одну трилітрову банку йде від 2 до 3 кілограмів овочів. Кількість капусти залежить від того, як буде нашатковане капустяне листя — чим більші шматочки, тим менше овочів поміститься в банку. Овочі повинні повністю заповнити обсяг банки, щоб процес бродіння був безперервним і рівномірним.
Як солити і як засолити капусту, щоб вона була хрусткою.
Як посолити капусту в домашніх умовах: Рецепт соління капусти з часником та хріном. Для того, щоб засолити смачну капусту за цим рецептом, візьміть …