Спосіб простий: огірки укласти разом з прянощами в банки. Сіль розмішати в холодній воді, залити розсолом огірки. Закрити банки поліетиленовими кришками, розігрітими в гарячій воді (щоб при охолодженні вони дуже щільно сіли на банку). Огірки просоляться приблизно через місяць.
Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Якщо огірки трохи полежали на сонці та прив'янули, то хрусткими не вийдуть. Будь-які огірки перед тим, як їх робити малосольними, найкраще замочити в холодній воді на годину, якщо тільки-но з грядки – на 20-30 хвилин. Так вони стануть пружними. Кеш
Якою водою краще заливати малосольні огірки?
Спосіб приготування: Зверху викласти менші огірки. Потім накрити їх листочками хрону, вишні та смородини. Додати часник, перець, лавровий лист, сіль. Залити холодною очищеною водою.
Як засолити огірки в домашніх умовах?
Огірки наріжте великими довгастими шматочками, складіть їх в банку і додайте дрібно нарізану зелень, сіль, перець, часник, а також оцет. Банку потрібно закрити кришкою і активно потрясти близько 10 хвилин. Після цього поставити залиште банку в тіні на 20 хвилин, після цього огірочки готові до подачі на стіл.
Швидкі малосольні огірки – як приготувати, покроковий рецепт
Покроковий рецепт. Огірки вимийте і замочіть їх у холодній воді на 1-2 години, завдяки чому вони вийдуть більш хрусткими (Так можна робити завжди, не тільки в цьому …