Підживлення полуниці золою після плодоношення

Підживлення для полуниці після плодоношення з деревної золи Сухою сумішшю посипають рослину біля основи, щоб захистити її від нападу шкідників. Рідкий препарат готують наступним чином: 100-150 г золи розведіть в 10 л води; під кожен кущ вносите 0,5 л добрива.24 лип. 2020 р.

Що робити з полуницею після плодоношення?

Щоб потрібно зробити з полуницею влітку після збирання врожаю Видалення сухого листя. Підсохле, почервоніле листя та зайві вуса видаляються. Листя та вуса можна лише зрізати, просто так обривати не можна, інакше можна пошкодити кущ, і він буде хворіти.

Як підживити полуницю золою?

Для захисту та підживлення коренів необхідно внести під кожну рослину компост або перегній, перемішаний з попелом (приблизно жменя на кущ). Можна полити полуницю під корінь розчином попелу з водою: 1 л окропу залити 250 г золи, дати настоятися і розвести потім у 10 л води. Кеш

Як підживлення полуниці попелом?

Під час цвітіння полуниці потрібний не лише калій, покращує зав'язування бутонів і борна кислота. Щоб підживити полуницю потрібно у 10 л води розвести по 2 г марганцівки та борної кислоти та 1 літр попелу. Полийте цим розчином грядку після звичайного поливу. Кеш

Чим підгодувати полуницю після плодоношення: поради

Related Post

Що можна посадити у вересні у теплиціЩо можна посадити у вересні у теплиці

Що посадити в теплиці у серпні, вересні і жовтні Після збирання врожаю в теплиці практично після кожної з основних культур можна посадити скоростиглі і не дуже вимогливі цибулю з часником,

Що робити, якщо погано зав’язуються помідори в теплиціЩо робити, якщо погано зав’язуються помідори в теплиці

Досвідчені городники зазначили, що якщо кущ томатів погано сформований, то з суцвіть не зможуть зав'язатися плоди. Потрібно поправити форму куща, щоб квіти були нагорі, і таким чином, забезпечити запилення.5 лип.

Тархун настойка на спиртуТархун настойка на спирту

Что можно сделать с тархуном? Тархун используется в кулинарии по-разному: свежие листья можно добавлять в салаты, подавать к рыбе, овощам, сыру, натирать ими птицу или мясо перед запеканием. Сушёный тархун