Підгортання картоплі дисками

Скільки разів потрібно підгортати картоплю?

Вперше підгортати картоплю потрібно, коли кущики картоплі досягнуть 7-10 см заввишки. Друге підгортання картоплі бажано провести через два тижні, у разі досягнення стеблами картоплі висоти 30 сантиметрів. Третє підгортання проводять ще через місяць. Завершити підгортання картоплі потрібно до початку цвітіння кущів.

Як правильно підгортати картоплю?

Як тільки пагони картоплі досягли висоти 5-10 сантиметрів — проведіть перше підгортання. Якщо за прогнозом погоди очікуються заморозки, то вашу картоплю слід підгортати «з головою», тобто треба засипати повністю рослину землею ну, а якщо заморозків не очікується, то закидати землею молоді кущики не треба.

Для чого підгортати картоплю?

Кущики повинні досягти лише 7-10 см заввишки і можна розпочинати цей процес. Це підгортання врятує їх від поворотних заморозків і стимулює зростання кореневої системи. Друге підгортання картоплі бажано провести через 2 тижні, а третє — ще через місяць. Якщо часу зовсім мало, то друге підгортання можна не робити.

ПІДГОРТАННЯ КАРТОПЛІ: ДИСКОВИМ ОКУЧНИКОМ, РУЧНИ…

Related Post

Полив сироваткою огіркиПолив сироваткою огірки

Як обробляти огірки сироваткою під корінь? Можна наливати сироватку під корінь, це сприяє видаленню грибка та шкідливих бактерій із землі. Полив потрібно проводити по вологому ґрунту раз на тиждень. Можна

Чи можна клеїти латку на камеру суперклеєм? Все, що потрібно знати!Чи можна клеїти латку на камеру суперклеєм? Все, що потрібно знати!

Зміст:1 Яким клеєм можна приклеїти латку на камеру?2 Чим заклеїти камеру, якщо немає гуми?3 Який клей потрібний для заклеювання камери?4 Чи можна герметиком заклеїти камеру? Досить часто у процесі експлуатації

Температура стерилізації банок у духовціТемпература стерилізації банок у духовці

Як стерилізувати банки в духовці – швидкий і простий варіант Чекати, поки вони висохнуть, теж не потрібно – відразу після миття відправляйте в духову шафу. Закриваємо духовку і виставляємо температуру