Що робити з пасками які не з’їли?
Найкращий спосіб утилізації великодніх атрибутів: спалити їх у печі і висипати попіл у річку. Також можна закопати паски і яйця в якомусь безлюдному місці, або на могилі у родичів.
Що робити з залишками паски?
Ще один швидкий і зручний спосіб дати друге життя великодньому хлібу – зробити із її залишків простий десерт. Шматочки паски викладаємо в глибоку місткість, заливаємо йогуртом, варенням або згущеним молоком і відправляємо ненадовго в холодильник, щоб підсохле тісто просочилося вологою.
Коли прикрашати паску глазур’ю?
Білкову глазур наносіть на паску одразу після її приготування, але не на гарячу. Для нанесення глазурі потрібно почекати, поки паска охолоне. Наносити глазур на паску можна силіконовим пензликом. Можна занурити виріб у миску з глазур'ю.
ПАСОК – тлумачення, орфографія, новий правопис онлайн