Паприка — приправа, змелена з сушеного солодкого м'ясистого перцю Capsicum annum червоних сортів.
Для чого потрібна паприка?
Паприка допомагає при депресивних розладах, запобігає анемії і навіть покращує настрій. Спеція корисна при захворюванні на цукровий діабет, оскільки сприяє вирівнюванню рівня глюкози. Пряність використовується в косметичних цілях. Наприклад, її додають в маски для волосся. Кеш
Що можна приготувати з паприки?
Паприка
- Курка на пляшці з часником і паприкою Курка на пляшці з часником і паприкою підкорить навіть вибагливого гурмана. …
- Домашній корисний кетчуп …
- Рулет з квасолі …
- Мариновані кабачки з паприкою …
- Кетчуп з куркумою та паприкою …
- Домашній сир з молока та масла …
- Салат із помідорів з паприкою …
- Короп по-єврейськи
Для чого копчена паприка?
Приправа підходить для рибних страв, морепродуктів і птиці. Копчений перець слід використовувати для ароматизації соусів і заправки салатів і запіканок, особливо з картоплі. Застосовується в складі маринаду наприклад, для м'яса на грилі або овочів. також копченої паприкою можна приправити суп.
Паприка – що це таке і з чого роблять, як використовувати в …
Ця яскрава пряна спеція була привезена з Південної Америки, в якій рослина вперше з’явилося. Спочатку її завезли в Угорщину, після чого вона була поширена по європейським країнам, де стала користуватися великим попитом. У той час ароматний чорний мелений перець …