Як приготувати овочі броколі?
Броколі розбираємо на суцвіття, ставимо каструлю, доводимо в ній воду до кипіння, солимо воду. Коли закипить, на 4–5 хвилин занурюємо в окріп капусту, суцвіття мають бути невеликими. Зливаємо капусту та починаємо «збирати» страву. Кеш
Що можна зробити з капусти броколі?
Броколі можна вживати в сирому вигляді, варити, запікати, готувати на грилі, робити крем-суп, просто додавати в м'ясний або овочевий суп, а також робити начинку для пирогів, кіша й додавати в салати. У приготуванні страв можна використовувати свіжий продукт або заморожений.
Скільки треба тушити броколі?
скільки варити броколі – дорослу головку капусти броколі варять не більше 5 хвилин, але якщо вона велика і ви не розділяли її на окремі суцвіття – тоді цей час збільшується до 10 хвилин.
Тушковані овочі на сковороді – рецепт як …
Смачна гаряча страва, що ідеально підходить для обіду або ранньої вечері. Тушковані овочі на сковороді радують око. Цю страву також досить швидко приготувати, тому варто мати рецепт в своєму меню. Тушковані овочі …