Огірочки як бочкові

Скільки днів мають Кваситись огірки?

Потім банки потрібно накрити капроновими або металевими кришками – так, щоб був доступ повітря. Залишаємо кваситися при кімнатній температурі на 3-4 дні. Розсіл за цей час повинен стати каламутним, може пінитися і витікати. Приблизно на 4-й день огірки будуть готові – їх можна їсти або законсервувати.

Скільки солі треба на квашені огірки на 3 літрову банку?

Для розсолу слід взяти 2 ст. л. солі на 1 літр води. На одну 3-літрову банку потрібно приблизно 1,3 л розсолу.

Скільки солі треба на квашені огірки?

Для квашених огірків на 1 літр води зазвичай кладуть 50-60 г солі. Це приблизно 2 – 2,5 ст. ложки.

Огірки як бочкові на зиму, холодний спосіб: повторюю кожен рік
Процес приготування швидкий, набір продуктів невеликий, зате результат буде просто ідеальним: огірочки виходять як з бочки, в міру солоними, ароматними.

Related Post

Сорти борщового бурякаСорти борщового буряка

Який сорт столового буряка найкращий? «Бона» – високоврожайний ранньостиглий сорт буряка, добре зберігається, його використовують як у сирому вигляді, так і в переробці; «Каррилон» – середньоранній сорт буряка, росте пучками,

Як садити шпинат у відкритий ґрунт насінням влітку правильноЯк садити шпинат у відкритий ґрунт насінням влітку правильно

Перед весняним посівом у ґрунт вносять сечовину – по 20 г на 1 м². Сіють шпинат рядами на глибину до 2 см при міжряддях 20-30 см, розташовуючи насінини на відстані

Як відкрити очі у черепахи: докладна інструкція та корисні порадиЯк відкрити очі у черепахи: докладна інструкція та корисні поради

Зміст:1 Чому черепаха постійно заплющує очі?2 Які краплі для очей черепахи?3 Скільки у середньому живуть черепахи?4 Як зробити так, щоб черепаха висунула голову? Черепахи – дивовижні створення природи, але, на