Скільки днів мають Кваситись огірки?
Потім банки потрібно накрити капроновими або металевими кришками – так, щоб був доступ повітря. Залишаємо кваситися при кімнатній температурі на 3-4 дні. Розсіл за цей час повинен стати каламутним, може пінитися і витікати. Приблизно на 4-й день огірки будуть готові – їх можна їсти або законсервувати.
Скільки солі треба на квашені огірки на 3 літрову банку?
Для розсолу слід взяти 2 ст. л. солі на 1 літр води. На одну 3-літрову банку потрібно приблизно 1,3 л розсолу.
Скільки солі треба на квашені огірки?
Для квашених огірків на 1 літр води зазвичай кладуть 50-60 г солі. Це приблизно 2 – 2,5 ст. ложки.
Огірки як бочкові на зиму, холодний спосіб: повторюю кожен рік
Процес приготування швидкий, набір продуктів невеликий, зате результат буде просто ідеальним: огірочки виходять як з бочки, в міру солоними, ароматними.