Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.
Як обсмажити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Скільки потрібно смажити цвітну капусту?
Викладіть туди цвітну капусту і накрийте кришкою. Готувати овоч треба 15-20 хвилин.
Як швидко замаринувати цвітну капусту?
Для цього в окремій каструлі нагріти 1 літр води, додати сіль, цукор, рослинну олію і перець горошком. Коли вода закипить влити в маринад оцет і вимкнути. Залити капусту з морквою і часником гарячим маринадом. Зверху придавити капусту пресом і залишити на добу маринуватися при кімнатній температурі.
Цвітна капуста на сковороді – рецепти, як смачно приготувати
Як приготувати цвітну капусту смачно на сковороді: в клярі, паніровці, з ковбасками. Як посмажити цвітну капусту? У кольоровій капусті стільки вітамінів і …