Найсмачніший хрін у домашніх умовах

Як заправити хрін з буряком в домашніх умовах?

Натертий буряк помістіть у миску і залийте теплою кип'яченою водою. Залишіть при кімнатній температурі приблизно на 10-15 хвилин. Потім процідіть через марлю і влийте в банку з хроном. Додайте сіль, цукор, оцет, перемішайте та закрийте кришкою. Кеш

Як замочити хрін?

Корінь хрону миємо і чистимо. Складаємо корінь хрону в миску і заливаємо холодною водою. В ідеалі хрін потрібно замочити у воді на ніч. На м'ясорубку одягаємо поліетиленовий пакет таким чином, щоб хрін, який ми будемо подрібнювати, потрапляв відразу в пакет.

Що можна зробити з кореня хрону?

Для пом'якшення кашлю і полегшення відходу мокроти використовують сік хрону і лимона. Корінь слід пропустити через м'ясорубку, з м'якоті віджати сік. Також необхідно вичавити сік з двох лимонів. Приймати по столовій ложці один раз на день.

Як приготувати хрін в домашніх умовах? 6 …
Щоб було не тільки смачно, але і натурально, я знайшла, як приготувати хрін в домашніх умовах. Виявилося, це дуже просто і зберігається всю зиму. Тим паче, що дефіциту цієї рослини немає.

Related Post

Як перевірити наявність ртуті у градуснику: прості способи визначити вміст ртуті у приладіЯк перевірити наявність ртуті у градуснику: прості способи визначити вміст ртуті у приладі

Градусник – це інструмент, який використовується для вимірювання температури. У минулому градусники були заповнені ртуттю, але зараз більшість із них містить алкоголь чи особливу рідину безпечну для використання. Тим не

Яка пропорція цукру та дріжджів підходить для приготування браги?Яка пропорція цукру та дріжджів підходить для приготування браги?

В процесі приготування домашнього алкоголю, особливо при виробництві самогону або вина, одним із найважливіших аспектів є правильне співвідношення цукру та дріжджів у бразі. Саме від цього залежить якість та смак

Капуста як вирощуватиКапуста як вирощувати

Капуста досить холодостійка, віддає перевагу родючому ґрунту і досить вимоглива до поливу. При сильній спеці зростання культури припиняється, якщо температура перевалює позначку в +35 градусів перестають зав'язуватися качани. Оптимальною температурою