На скільки можна замочувати горох?
Тож ми радимо замочувати колотий горох приблизно на 4-6 годин, але не більше, для цілих горошин можете збільшити час десь на годину. Після замочування горох варто ще раз промити під проточною водою або використати друшляк.
Як правильно замочувати горох?
Перш ніж починати готування гороху, його треба замочити. Тоді він звариться швидше. Горох треба насипати в миску і залити прохолодною водою на 5-12 годин. Тоді він звариться за хвилин 40, а горох без замочування буде варитися близько 2 годин.
Скільки днів для сходу гороху?
За нижчої температури сходи з'являються тільки через 15–25 діб, знижується польова схожість та енергія росту рослин. З підвищенням температури до +10 °С насіння проростає швидше, а сходи з'являються за 5–7 діб.
Как замочить горох? Сколько времени держать в воде, зачем …
Дробленый горох, то есть разделенный на половинки, можно будет замачивать не более часа. В зависимости от состояния зерен, это время может составить и треть …