На огірках павутиння і жовтіють ніж лікувати

Що робити щоб не жовтіло листя на огірках?

Якщо причина пожовтіння листя – це захворювання, в аптеці необхідно купити 3-відсотковий розчин перекису водню. Переливаємо його в ємність з пульверизатором і обприскуємо з внутрішньої (нижньої) сторони уражене захворюванням листя. Цей засіб зупинить розмноження грибка.

Що робити коли на огірках жовті плями?

Якщо на огірках з'явилися жовті плями, потрібно відразу вживати заходів, щоб проблема не погіршилася. Для цього є спеціальні препарати, як мідний купорос або бордоська рідина. Також є і такі засоби, як біопрепарати – Фітоспорін, Алірін, і інші. Їх потрібно застосовувати тільки тоді, коли погода тепла і суха.

Як лікувати пероноспороз на огірках?

Від пероноспорозу огірків скористайтеся сильнодіючим препаратом Цілитель – 25 г препарату розводять у 3–5 л води з розрахунку на 1 сотку. Ефективними також є фунгіциди Гарт і Енергодар. Ними обприскують для профілактики у фазі 10 листків, а припиняють обробку за 10 днів до збору врожаю.

Чим обробити огірки від жовтих плям – причини і методи …
Виявили на листках огірків жовті плями і дірки – дізнаємося причину. Жовті плями на листках огірків в теплиці і на грядці – що робити / depositphotos.com. Як …

Related Post

Як зробити змі в вкЯк зробити змі в вк

Як зробити свого персонажа у ВК? Щоб створити свого персонажа, достатньо вибрати фото профілю, завантажити улюблений знімок або зробити селфі. Нейросети самі запропонують зовнішній вигляд аватара. Аватар можна налаштувати вручну

У якому віці починає плодоносити інжирУ якому віці починає плодоносити інжир

Плодоносити починає на 2-й, 3-й рік. Плід інжиру грушоподібної форми, з тонкою шкіркою, солодкий, має соковиту серединку та багатий на вітаміни А, В, С. Плоди дозрівають в кінці літа, на

Як зробити пишне тісто на пиріжкиЯк зробити пишне тісто на пиріжки

Як замісити пухке тісто на пиріжки? Маргарин розтопити, остудити, додати до борошна з дріжджами. Всипати цукор і сіль, влити тепле молоко і рослинне масло. Ретельно перемішати, потім руками замісити тісто,