Як пом якшити смак горілки?
Магазинну горілку пом'якшують за допомогою декстрози. Фруктоза. Такий продукт набагато солодший від класичного цукру. Продається фруктоза у вигляді порошку, її можна додавати як у фруктові дистилятори, так і напої з інших компонентів.
Чому горілка має 40 градусів?
Чиновники вирішили округлити це значення до 40 градусів, оскільки це було зручніше в підрахунках. Уряд видав указ, згідно з яким горілка повинна була поступати до споживача виключно 40-градусною, мінімум – 38-градусною. Інакше учасникам процесу виготовлення та збуту загрожувала кримінальна відповідальність!
Який спирт у горілці?
Горі́лка (іноді в народі вживається діалектне слово горівка), або окови́та (лат. aqua vita — вода життя, жива вода) — міцний алкогольний напій з очищеного спирту. Горілка складається з розчину етилового спирту у воді, зазвичай — 40 % (об'ємних одиниць).
На чому можна наполягти спирт у домашніх – Svodzadat.biz.ua
На чому краще наполягати спирт чи горілка? Кращий основний для наполягання є спирт 45%, який ідеально вбирає екстракт сировини, при міцності 75% і вище спирт …