Заморожувати можна білокачанну капусту в цілісному вигляді, нашатковану на тертці, тушковану або смажену.11 вер. 2021 р.
Як правильно заморожувати капусту?
Капусту треба розділити на дрібні суцвіття та проварити 15 хвилин в воді, яку попередньо закип'ятили та додали в неї трошки солі і шматок лимону. Після цього треба дати капусті охолонути та стекти. І можна розкладати її в пакети та відправляти в морозилку.
Що можна зробити з вареної капусти?
10 небанальних страв з капусти, які ви захочете приготувати
- Печена капуста в духовці
- Бігос
- Суп з капустою
- Тушкована капуста
- Капуста у клярі
- Капуста тушкована з курячим філе
- Капуста у духовці по-селянськи з м'ясом
- Заливний пиріг из капустою
Як заморозити листя капусти?
Заморожені капустяні листя – заготівля для голубців на зиму
- Крок 1: Підготуйте листя капусти. …
- Крок 2: Обдайте листя окропом на кілька хвилин. …
- Крок 3: Обсушіть листя і покладіть їх у пакети для заморожування. …
- Крок 4: Покладіть пакунки з листя капусти в морозильну камеру і заморозьте їх при температурі -18°C.
Можно ли замораживать тушеную капусту. Можно ли …
При заморозке капусты для приготовления блюд капусту шинкуют, и складывают в полиэтиленовые мешочки по порциям, затем замораживают. Также можно нашинковать, и заморозить морковь.