Перед тим, як з'їсти, фрукт розрізають навпіл, викидають і відкладають насіння, а соковиту м'якоть очищають від шкірки та ріжуть шматочками. Кісточки папаї можна вживати в їжу, але вони мають гіркий присмак.
Коли можна їсти папайю?
Незважаючи на тропічне походження фрукта, папаю можна їсти навіть вагітним, жінкам на ГВ і маленьким діткам. Стиглі плоди чудово тонізують і позитивно впливають на імунну систему. Сік папаї застосовується в лікувальних цілях при хребетних грижах. Кеш
Як їсти папайю?
Папайя – це універсальний фрукт грушоподібної форми. Її зазвичай їдять в чистому вигляді або з додаванням лимонного соку. Також папайю можна використовувати для приготування соків, смузі, салатів, коктейлів, десертів або для додавання фруктової нотки до ваших страв.
Що робити з насінням папайї?
Розріжте його навпіл і вийміть насіння. Для посіву буде достатньо 8-10 штук насіння, так як схожість у них висока. Далі кілька разів промийте зернятка проточною водою і помістіть у вологий пісок або мох. Накрийте ємності плівкою і поставте в тепле місце на 2 дні.
Як правильно їсти папайя? – Olimpian