Де краще зберігати гарбузи?
Гарбуз — досить вибагливий овоч, коли це стосується умов для зберігання. Йому подобається прохолода, помірно сухе повітря та темнота. Тому зберігати гарбузи потрібно за температури від 4℃ до 9℃ і вологості 60-70%. Якщо у вас немає льоху — гарбузи добре перезимують у теплій (але без опалення!)
Як краще заморозити гарбуз на зиму?
Гарбуз треба почистити та порізати кубиками. Розмір кубиків залежить від того, що саме ви будете готувати. Нарізаний гарбуз треба викласти на деко одним шаром та поставити в морозилку. Коли гарбуз замерзне – перекладіть його в пакети та поверніть назад в морозильну камеру. Кеш
Як довго можна зберігати гарбуз?
У холодильнику при температурі + 3 ° + 4 ° пpoлeжuть близько 10 днів. Зpiз закривають плiвкoю і поміщають у відділення для овочів. Якщо щільно упакувати гарбуз в фольгу, то він буде зберігатися в два рази довше.
Як зберігати десертні гарбузи взимку – корисні статті про …
З такого гарбуза можна приготувати будь яку страву — від каші до оладок, і заморожування ніяк не вплине на смак. Також можна зберігати гарбуз у звичайному холодильнику, на нижній полиці.