Як харчуються японці?
Основні страви — варений рис та рисова настойка саке. Решта японських наїдків готуються, як закуски до них, переважно з овочів та морепродуктів — риби, водоростей, молюсків. Основні приправи — бульйон даші, соєвий соус, бобова паста місо.
Яку олію вживають японці?
Багато страв готуються на риб`ячому жирі або олії. Японці їдять багато фруктів, усіх, які їм вдається вирощувати в своєму не найбільш сприятливому для цього кліматі. Кеш
Яку рибу їдять японці?
Традиційна японська кухня містить багато страв з океанської риби, найбільш корисної з якої є тунець, скумбрія і лосось. Слід зазначити, що японці не смажать рибу і морепродукти. Вони злегка їх тушкують, готують на пару або подають майже в сирому вигляді. Кеш
Морські кролики: японці божеволів від цих …
В Японії мешкає істота, якою просто неможливо не розчулюватися, і це один з видів слимаків – Jorunna parva … «Цікаво, а морська морквина тут є? » Повільний і обережний І все-таки, які вони …