Як приготувати корейську моркву в домашніх умовах?
Моркву очистити, натерти на спеціальній тертці для корейської моркви, скласти в миску і посипати сіллю, перцем. В якості альтернативи можна використовувати приправу для корейської моркви, але якщо її немає, підійде зазначена суміш. В кінці додати оцтову есенцію, перемішати моркву руками і залишити на 10-15 хвилин.
Як зробити в домашніх умовах моркву по корейськи без приправи?
Спосіб приготування:
- Очистити моркву та натерти її на корейській тертці.
- Натерту моркву посипати цукром, сіллю, червоним, чорним перцем та коріандром.
- Також додати оцет та подрібнений через прес часник. …
- Далі додати гарячу олію та ще раз ретельно все перемішати.
- Поставити морковку в холодильник мінімум на 2-3 години.
Який сорт моркви найкращий?
Кращі середньостиглі сорти моркви для зберігання
- Вітамінна. Цей сорт дає дуже корисні, смачні і соковиті плоди до 17 см в довжину. Тривале зберігання – це основна перевага виведення цього сорту.
- Шантане. Висока врожайність і відмінний смак — ось що говорять городники про цю моркву. Маса до 250 г.
Як з картинки. Найкращі способи підживлення моркви для соковитості …