Який на смак маш?
На смак трав'яний з легкими горіховими нотками, а смак пророслого машу нагадує зелений горошок. Кеш
Як правильно приготувати маш?
Скільки варити маш Час варіння маша займає в середньому 30 хвилин. Якщо маш був попередньо замоченим – 20-30 хвилин, без замочування – 30-40 хвилин. Перевіряють готовність, скуштувавши один біб. Готовий маш збільшується у розмірах і стає м'яким.
Що таке Пророщений маш?
Проростки маша — це пророщені зерна рослини з сімейства Бобові, відомого також під назвою боби мунг. Культура прийшла з Індії, проте сьогодні найчастіше зустрічається в китайській кухні.
як пророщувати маш: 10 кроків (з ілюстраціями)
Пророщений маш є відмінним джерелом нежирного білка і клітковини. Він також багатий травними ферментами. Домашні паростки набагато свіже і смачніше, ніж …