Маш як пророщувати

Який на смак маш?

На смак трав'яний з легкими горіховими нотками, а смак пророслого машу нагадує зелений горошок. Кеш

Як правильно приготувати маш?

Скільки варити маш Час варіння маша займає в середньому 30 хвилин. Якщо маш був попередньо замоченим – 20-30 хвилин, без замочування – 30-40 хвилин. Перевіряють готовність, скуштувавши один біб. Готовий маш збільшується у розмірах і стає м'яким.

Що таке Пророщений маш?

Проростки маша — це пророщені зерна рослини з сімейства Бобові, відомого також під назвою боби мунг. Культура прийшла з Індії, проте сьогодні найчастіше зустрічається в китайській кухні.

як пророщувати маш: 10 кроків (з ілюстраціями)
Пророщений маш є відмінним джерелом нежирного білка і клітковини. Він також багатий травними ферментами. Домашні паростки набагато свіже і смачніше, ніж …

Related Post

Що робити з великих огірківЩо робити з великих огірків

Що робити щоб збільшити урожай огірків? Щоб отримати ефективне добриво для огірків, слід молоко розбавити водою в пропорції 1:5. Молоко в чистому вигляді використовувати не можна. Отриманою сумішшю слід поливати

Як зберегти свіжі троянди у водіЯк зберегти свіжі троянди у воді

Для зберігання троянд у вазі потрібно використовувати прохолодну прохолодну воду. Холодна вода уповільнює процес в'янення квітів. Але не варто заливати надто багато води у вазу, щоб не пошкодити стебла. Крім