Як консервувати кабачки без стерилізації?
Нарізаємо кабачки невеликими кільцями, приблизно по 1,5-2 см. І в чисті стерилізовані банки укладаємо зелень, часник і наші прянощі. Потім укладаємо в банки нарізані кабачки та щільно утрамбовуємо, щоб не залишалося порожнього простору. Потім ставимо в каструлю воду і доводимо до кипіння. Кеш
Як правильно стерилізувати кабачки?
Поставити банку у велику каструлю, налити туди воду, довести до кипіння і стерилізувати банку 10–15 хвилин, до моменту, коли кабачки змінять колір. Потім закатати стерилізованими кришками, поставити банки догори дном і вкрити покривалом.
Що можна зробити з кабачків на зиму?
Завдяки своєму нейтральному смаку кабачок – дуже універсальний овоч. Із нього роблять рагу, оладки, смажать у клярі і фарширують. З кабачка також виходять дуже смачні заготовки на зиму. Його можна маринувати, солити, квасити, готувати з нього салати, закуски, ікру, навіть варити варення і робити цукати.
Маринованные кабачки без стерилизации на зиму в банках
Удобный способ заготовки маринованных кабачков без стерилизации на зиму в банках. Кабачки хрустящие и ароматные, просто пальчики оближешь! Специи …