Як швидко замаринувати цукіні?
Кабачки або цукіні нарізаємо на тонкі слайси, солимо і даємо полежати 30 хв для виділення зайвої вологи. Для маринаду дрібно ріжемо кріп, часник і нарізаємо чилі. Все це змішуємо з олією, перцем і оцтом. Заливаємо маринадом цукіні й відправляємо їх в холодильник на 3 години й хрустка закуска готова!
Як приготувати маринад для кабачків?
Зваріть маринад. В сотейник влийте 1 л води, закип'ятіть її та додайте 1 ст. л. солі, 2 ст. л. цукру та варіть до їх розчинення. Як це станеться, зніміть сотейник з вогню та влийте 3 ст. л. столового оцту 9%. Залийте кабачки маринадом, щоб повністю їх покривав.
Як замаринувати кабачки для салату?
В окремому посуді змішуємо часник, нашатковану зелень, чорний мелений перець та рослинну олію. Можна додати й інші спеції, наприклад, куркуму або чилі. Змішуємо мариновані кабачки із зеленню та спеціями та подаємо апетитний салат, який за смаком нагадує гриби, до столу.
Цукіні мариновані рецепти швидко смачно корисно
Цукіні надзвичайно добре впливають на організм. Для їх засвоєння організму потрібно трохи енергії і одночасно цукіні сприятливо впливають на всю травну систему, нормалізує їх роботу. Зробивши цю заготовку, ви продовжите термін його застосування і будете насолоджуватися кабачками з …