Опісля розсіл злити, закип'ятити, киплячим розсолом залити огірки і закрити банку металевою кришкою. Для маринаду на 3 літри води: 350 г цукру, 100 г солі, 300 мл оцту, по 3−4 зубчики часнику на 1-літрову банку, суцвіття кропу, духмяний перець.25 лип. 2021 р.
Як приготувати маринад для огірків?
На 1 літр води додати цукор 8 чайних ложок, 4 чайні ложки солі та 6 столових ложок оцту 9-процентного. Кип'ятити 3 хвилини й залити гарячим маринадом банки. Покласти банки стерилізуватися в киплячу воду на 8 хвилин. Після сплину вказаного часу закрутити банку й перевернути приблизно на 2 години, не укутуючи.
Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години. Кеш
Якою водою краще заливати малосольні огірки?
Спосіб приготування: Зверху викласти менші огірки. Потім накрити їх листочками хрону, вишні та смородини. Додати часник, перець, лавровий лист, сіль. Залити холодною очищеною водою.
Мариновані огірки на зиму – 4 хрустких рецепта
Маринад на 1 літр води (вистачить приблизно на 2 л консервації): сіль — 2 ст. л. цукор — 3 ст. л. оцет 9% — 100 мл; Спосіб приготування маринованих огірків зі …