Зваріть маринад. В сотейник влийте 1 л води, закип'ятіть її та додайте 1 ст. л. солі, 2 ст. л. цукру та варіть до їх розчинення. Як це станеться, зніміть сотейник з вогню та влийте 3 ст. л. столового оцту 9%. Залийте кабачки маринадом, щоб повністю їх покривав.
Як замаринувати цукіні?
Кабачки або цукіні нарізаємо на тонкі слайси, солимо і даємо полежати 30 хв для виділення зайвої вологи. Для маринаду дрібно ріжемо кріп, часник і нарізаємо чилі. Все це змішуємо з олією, перцем і оцтом. Заливаємо маринадом цукіні й відправляємо їх в холодильник на 3 години й хрустка закуска готова!
Скільки стерилізувати мариновані кабачки?
У кожну додати гілочку кропу і по 3-4 зубці часнику, а також по 1 лавровому листку та по кілька горошин чорного перцю. Маринадом залити кабачки у банках і поставити стерилізувати на 15 хвилин. Готові кабачки закатати металевими кришками і винести у прохолодне місце. Кеш
Скільки хвилин варити мариновані кабачки?
Маринад доводимо до кипіння, трохи охолоджуємо і заливаємо ним кабачки. Ставимо банки у велику каструлю, наливаємо у каструлю воду, доводимо воду до кипіння і стерилізуємо банки з кабачками 10-15 хв, до моменту, коли кабачки змінять колір.
Мариновані кабачки – смачні заготовки на зиму — УНІАН
Смачні мариновані кабачки / bhub.com.ua. Кабачки – дуже популярний продукт для консервації. У сезон овочів радимо приготувати просту і швидку, в той …