Додайте солі та щільно закрийте банки кришками. Покладіть все у автоклаву та залийте водою так, щоб вона покривала їх на кілька сантиметрів. Щільно закрийте автоклав і готуйте тушонки протягом 40 хвилин при 110 градусах.17 серп. 2022 р.
Скільки часу готувати тушонку в автоклаві?
Час автоклавування не повинен перевищувати 70 хв., а температура – 120 градусів. Кеш
Скільки солі на 1 кг м’яса для тушонки?
Відміряємо сіль: на 1 кг м'яса — 11 г солі (1 столова ложка з гіркою). Кеш
Скільки м’яса потрібно на тушонку?
– YouTube. Інгредіієнти: Свинина – 2,5 кг, Сало – 1 кг, Сіль – 40 г, Чорний перець горошок – 3-4 горошини на 1 банку. Важливо: шановні глядачі, хочу зауважити, що низька температура це 120-135 градусів по Цельсію. Також додам – бактерії ботулізму гинуть через 30 хвилин при температурі 120 градусів.
Каша з М’ясом в Автоклаві | ТОП 4 Кращих Рецептів
Правильне приготування каш в автоклаві в домашніх умовах на основі гречаної крупи вимагає таких іреденти: 1. гречка – 700 г; 2. цибуля – 2 шт .; 3. свиняче м’ясо – 1,5 кг; 4. морква – 2 шт .; 5. сіль – третина ч.л. на 1 банку; 6. лавровий лист – 1 шт. на банку; 7. чорний перець – за смаком. М’ясо …