М'ясо мулардів дуже смачне, темне на вигляд і нагадує смак яловичини. Воно високотехнологічне: можна тушити, коптити, консервувати, використовувати для фаршу тощо, оскільки воно більш пісне, ніж у кросів пекінської породи.27 бер. 2020 р.
Коли можна різати Мулардів?
У якому віці можна різати качки муларди? Забій качок мулардів проводять у віці 60-70 днів. Пізніше у птаха починається линька, і шкіра на тушці покривається великою кількістю пеньків від відростаючого нового пера. Пізніше забивати качок можна після 4 місяців, коли перша линька закінчилася.
Скільки часу ростуть качки Муларди?
За три місяці до 4 кілограм набирають, якщо довше погодувати, можуть до 7 вирости. І м"ясо смачне — нежирне й соковите, — розповідає черкащанка Зоя Пелешенко, 49 років, про качок породи мулард. Мулард є результатом схрещуванням мускусної качки з пекінською. Це м"ясна порода птахів, виведена у Франції.
Що їдять качки Муларди?
Злакові. З них на 75-80% складається качиний раціон у будь-яку пору року. На відміну від курей, які засвоюють злакові корми на 60%, рівень засвоєння їх качками становить 80%. Особливо корисні для птахів багаті поживними речовинами кукурудза, пшениця, ячмінь, овес, бобові.
Мулард — Вікіпедія
Мускусних качок вважають охайними, спокійними, їхнє м’ясо високої якості, вони продуктивні в тому сенсі, що корм перетворюється на м’язи, а не на жир.