Як зберігати тушонку в домашніх умовах?
Їх можна тримати у підвалі чи льоху, при цьому слід регулярно оглядати кришки – у вологому приміщенні вони швидко іржавіють. Якщо дотримано всі норми під час приготування, стерилізації та зберігання, домашню тушонку можна зберігати до 5 років. Кеш
Скільки солі на 1 кг м’яса для тушонки?
Відміряємо сіль: на 1 кг м'яса — 11 г солі (1 столова ложка з гіркою).
Як зробити тушонку в каструлі?
Взяти каструлю, на її дно вистелити рушник, поставити банки і накрити кришками. Наповнити каструлю водою і поставити на вогонь. Дочекатися, поки вода закипить, і готувати тушонку 5 годин. Весь час підливати кип'ячену воду в каструлю. Кеш
Домашні рибні консерви – 10 рецептів з покроковими фото
Риба, приготовлена будь-яким способом, добре поєднується з овочами, а рибні консерви з овочами виходять дуже соковитими та з насиченим смаком. Такі консерви подають до столу до відвареної картоплі, готують бутерброди, супи або додають у різні салати. У цьому рецепті готуємо …