Редис – смачний і корисний овоч. Коренеплоди мають гострий смак, що обумовлено вмістом гірчичного масла в рослині. Редис буває однорічний і дворічний, різної форми: округла, плоска і довгаста, а за кольорами – білий, рожевий, червоний, жовтий і фіолетовий. В їжу використовують як коренеплоди, так і листя.6 лип. 2020 р.
Що приготувати з листя редиски?
Ви можете готувати редиску так само, як і іншу листову зелень: пасерувати, тушкувати або готувати на пару. Спробуйте додавати у супи, рагу, карі, фріттату або пиріг кіш.
Як заправити редиску?
Салат з редискою і огірком Редис розрізати навпіл, а потім дрібними четвертинками. Так само нарізати огірки і яйця, сир натерти на тертці. Кріп, петрушку і цибулю дрібно нашаткувати. В одній ємності з'єднати всі інгредієнти, заправити салат майонезом і сметаною.
Як різати редиску?
Різати можна кубиками або соломкою, натирати на крупній тертці або ж робити мікс із соломки і кубиків –як любите. Смажена редиска. Якщо можна смажити солодкий перець і томати, то чому не можна редис? Я спробував це зробити і вийшло дуже смачно й незвично.