Листя редиски їдять

Редис – смачний і корисний овоч. Коренеплоди мають гострий смак, що обумовлено вмістом гірчичного масла в рослині. Редис буває однорічний і дворічний, різної форми: округла, плоска і довгаста, а за кольорами – білий, рожевий, червоний, жовтий і фіолетовий. В їжу використовують як коренеплоди, так і листя.6 лип. 2020 р.

Що приготувати з листя редиски?

Ви можете готувати редиску так само, як і іншу листову зелень: пасерувати, тушкувати або готувати на пару. Спробуйте додавати у супи, рагу, карі, фріттату або пиріг кіш.

Як заправити редиску?

Салат з редискою і огірком Редис розрізати навпіл, а потім дрібними четвертинками. Так само нарізати огірки і яйця, сир натерти на тертці. Кріп, петрушку і цибулю дрібно нашаткувати. В одній ємності з'єднати всі інгредієнти, заправити салат майонезом і сметаною.

Як різати редиску?

Різати можна кубиками або соломкою, натирати на крупній тертці або ж робити мікс із соломки і кубиків –як любите. Смажена редиска. Якщо можна смажити солодкий перець і томати, то чому не можна редис? Я спробував це зробити і вийшло дуже смачно й незвично.

Related Post

Грунт для метельчатих гортензійГрунт для метельчатих гортензій

Какую землю любит гортензия Метельчатая? Метельчатые гортензии предпочитают расти в плодородном суглинке, но при посадке в землю рекомендуется смешать с торфом, лесной землей, перегнившими хвойными иглами или корой сосны. Этот

Геркулес без глютену користь і шкодаГеркулес без глютену користь і шкода

Яка шкода від вівсянки? Вівсянка є калорійним продуктом, і часте її вживання сприяє набору зайвої ваги. Виникає небезпека розвитку хвороби «целіакія». При її появі припиняють працювати ворсинки кишечника, і поживні