після шинкування не можна не в якому разі м'яти або тиснути капусту – просто перемішати з сіллю; потрібно бути обережнішим із додаванням цукру і моркви – деякі рецепти квашеної капусти це допускають, але надлишок цукру й/або моркви робить капусту м'якою за підсумком.11 вер. 2021 р.
Що робити якщо квашена капуста тягнеться?
При появі слизу в процесі закваски, необхідно перемішати верхній шар капусти з нижнім, після чого винести її на мороз, або помістити в холодильник. Бактерії загальмують свій розвиток, і припиниться утворення слизу.
Чому квашена капуста дуже кисла?
Однак якщо при заквасці капусти зробити кілька помилок, наприклад, не витримати температурний режим або протримати її під гнітом занадто довго, то страва може стати кислою. Якщо ви не любите кисле, не варто переживати, що страва зіпсована, адже ця "проблема" досить просто вирішується, пише портал "Смачно+".
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі.
Як правильно квасити капусту: чому квашена капуста …
Є низка причин, чому квашена капуста вийшла дуже м’якою. Читайте такожКоли прибирати капусту за місячним календарем в 2021 році: всі нюансиДеякі господині навіть спеціально порушують ці правила, щоб зробити м’яку квашену капусту. Наприклад, солять не за рецептом: мало солі – в …