Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезу, а свіжий використовують для соусів, салатів, страв з птиці, м'яса та яєць, для солодких пирогів і курячих супів. Тархун є одним із основних інгредієнтів грузинської страви чакапулі.16 трав. 2020 р.
Для чого використовують естрагон?
Естрагон можна використовувати при приготуванні страв з фаршу з м'яса, риби, картоплі, овочів. Можна додавати рослина в рис, плов, окрошку, кисломолочні продукти. Незамінним є тархун в деяких соусах, майонезах і в зеленому олії. Дуже популярний в світі освіжаючий напій, який готують на основі цієї рослини.
Як виглядає тархун?
Тархун – приємна на вигляд багаторічна рослина, яка нагадує полин. Зростає кущем і досягає висоти 1 м. Листочки естрагону темно-зеленого кольору і досить вузькі по формі, мають специфічний, але приємний аромат.
Що робити з Тархуном?
Екстракт рослини тархун часто використовують для приготування однойменного лимонаду, а також вин, лікерів і пряного оцту. Крім цього тархун часто зустрічається в рецептах солінь, використовується для приготування консервації або квашених яблук і капусти.
Тархун — полезные свойства и как использовать — рецепт …
Тархун — трава, которая содержит каротин, эфирное масло, алкалоиды, флавоноиды, аскорбиновую кислоту и кумарины, а также магний, натрий и фосфор. Употребление в пищу тархуна …