Як стерилізувати ікру кабачкову?
Розкладаємо кабачкову ікру в банки. Так як ця закуска може вибухнути, найкраще взяти велику каструлю, викласти на її дно чистий рушник, поставити банки з ікрою, накрити їх кришками і простерилізувати ще близько 15 хвилин.
Скільки треба готувати кабачкову ікру?
Кабачкова ікра з майонезом і морквою Викласти овочі у каструлю, додати цукор, посолити. Варити потрібно годину-півтори на слабкому вогні, не забуваючи помішувати.
Що потрібно на кабачкову ікру?
Кабачкова ікра за ДСТУ – рецепт з дитинства
- морква – 2 шт;
- ріпчаста цибуля – 2 шт;
- рослинна олія – 2-3 ст. л;
- кабачки – 2 шт;
- часник – 1-2 зубчики;
- томатна паста – 2-3 ст. л;
- сіль, перець – за смаком.
Ікра кабачкова — 26 рецептів приготування, покрокові з фото …
Кабачкову ікру можна консервувати на зиму. Без консервації вона тривалому зберіганню не підлягає. Після приготування її можна подати до столу в теплому …