Як закрити ковбасу в домашніх умовах?
Для цього потрібно сиру ковбасу скласти в банку, скрутивши як змійку, накрити кришками і поставити в духовку, як тушонку, а потім дістати з духовки і закрутити.
Що потрібно для домашньої ковбаси?
Для її приготування вам знадобиться свинина, сіль, перець, лаврове листя, часник та, звичайно свинячі черева. Завдяки способу приготування ковбаска вийде невимовно красивою. Завдяки усім спеціям м'ясо стане надзвичайно ароматним.
Що робити щоб домашня ковбаса була соковита?
Щоб ковбаса вийшла соковита та м'яка, додайте трішки води у рублений фарш, після чого потрібно ретельно його вибити. Вживати можна і в гарячому і в холодному вигляді.
Ковбаса – 12 рецептів, як приготувати покроково з фото на
Ковбаса домашня, смачні покрокові рецепти з фото та відео. Ковбаса домашня, як приготувати в домашніх умовах, прості рецепти українською мовою.