Скільки часу смажити ковбаски гриль на сковороді?
Стандартні ковбаски готуються 20-30 хвилин на сковороді до появи характерної золотистої скоринки, в духовці час приготування півгодини.
Як правильно жарити ковбаски на сковороді?
При такій технології смаження на сковороду спочатку наливають на 1 см води, доводять її до кипіння і вже в окріп кладуть ковбаски, накривають кришкою і тримають на середньому вогні 7-8 хвилин, при цьому потрібно не забути їх перевернути хоча б раз.
Як правильно приготувати домашню ковбасу на сковороді?
Викласти ковбасу в сковорідку, налити води 0.5 см і довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму, закрити кришкою і парити 15 хв, перевернути акуратно ковбасу і ще 10 хв довипарювати рідину, потім долити трохи олії і посмажити до золотистої скоринки.
Крышка для сковородки
крышка для сковородки купить в Украине на маркетплейсе Prom.ua Цены от 1 грн до 2296426 грн В наличии 3859 товаров. Безопасная доставка и оплата