Як згустити варення з малини?
Часто господині загущують рідке варення, проваривши його кілька хвилин з крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями. Дуже класно виходить загущувати рідке варення за допомогою манної крупи — варення без проблем стає густим, а смак пирога при цьому зовсім не змінюється.
Як зробити малину з сахаром?
Рецепт малини, перетертої з цукром А збирати їх потрібно тільки в суху погоду. Після збору врожаю ягоди необхідно перебрати й, не миючи їх, засипати цукром із розрахунку 1:1 (1 кг цукру = 1 кг малини). Після цього малину слід перетирати дерев'яним товкачем протягом 10–15 хвилин.
Як правильно заготовити малину на зиму?
Ягоди перебрати, очистити, помити і обсушити. Додати цукор (одна склянка на один кілограм малини) і акуратно перемішати. Отриману суміш розкласти по поліетиленових пакетиках і відправити в морозильну камеру. Заморожені ягоди зберігати в морозильній камері.
Консервація з малини на зиму: без варіння, у …
У розпалі сезон малини, тому якраз час робити заготовки на зиму. Три рецепти консервацыъ з малини: без варіння, у своєму соку та п’ятихвилинка. Як закрити ягоду правильно читайте Смачно 24.