Кольорові та текстурні жилети: модні тренди 2023

При виборі гардеробу на новий сезон модниці завжди прагнуть бути в тренді. У 2023 році одним із головних трендів є жилети. Ця універсальна та стильна річ з легкістю може підкреслити індивідуальність та надати образу неповторності.

У модних колекціях сезону можна побачити різноманітні моделі жилетів. Вони представлені в різних кольорах, довжинах та фасонах, дозволяючи кожній жінці підібрати ідеальний варіант. Деякі моделі декоровані яскравими вишивками, аплікаціями чи стразами, що додає їм особливості та оригінальності.

Жилети ідеально поєднуються з різними предметами гардеробу, будь то блузи, светри чи сукні. Вони створюють відчуття легкого та елегантного образу. Крім того, жилети нагадують про модні тенденції минулого, повертаючись на пік популярності знову і знову.

№ п/пМодельКолірМатеріалСтиль
1Жилет Moncler GienЧорнийНейлон, ПухСпортивний
2Жилет BalenciagaСірийВовна, КашемірКласичний
3Жилет GucciчервонийШовк, БавовнаЕлегантний
4Жилет PradaЗеленийШкіра, ХутроМодний
5Жилет ChanelРожевийШовк, ЛьонРомантичний

Чим поєднувати жилет?

З чим носити жилет А варіантів справді багато. Класичні моделі бездоганно поєднуються з одягом схожого стилю: білими сорочками, прямими, широкими або звуженими брюками, туфлями або ботильйонами на підборах. Також можна комбінувати класику з сукнею-футляром або спідницею-олівцем.

Як правильно носити костюм із жилеткою?

Щоб відійти від класичного носіння жилета, потрібно запам'ятати просте правило: на жилеті не застібають нижній гудзик і з жилетом не носять затискач для краватки. Ще одне нехитре правило, з чим би ви одягли блейзер, з тим можна одягнути і жилет. Вибираючи жилет, зверніть увагу, щоб його довжина закривала пояс штанів.

Як носити жилет?

Жилет, що утеплює, — незамінна річ у містах з непостійною погодою. Його можна надіти холодного ранку під пальто і зняти його, коли вдень пригріє сонце. Також тепла безрукавка дозволяє носити пальто навстіж, захищаючи від вітру та холоду.

Що можна одягнути під чорну жилетку?

Короткий чорний жилет на блискавці гармонійно поєднується з джинсами, брюками чи спідницями будь-якої довжини. Укорочені жилети можна носити у вигляді кропу або поверх трикотажних суконь, такий комплект виразно підкреслює фігуру. Особливо ефектно виглядає поєднання укороченого жилета та довгого піджака.

Related Post

Як доглядати біотуалетЯк доглядати біотуалет

Як використовувати біотуалет? Натискаємо насос нашого біотуалету для очищення поверхні і проходження відходів в нижню частину, де потім відходи перетворюються в однорідну масу, що спрощує процедури зливу відходів і миття

Лоперамід курчатам бройлерам від проносуЛоперамід курчатам бройлерам від проносу

Що давати Бройлерам від глистів? Байкокс – якісний препарат для протиглистовоі профілактики. Як Випоювати курчат бройлерів? Байтрил 10%, Енрофлокс 10% або Енрофлоксацин 10%. Готують водний розчин одного з даних препаратів

Наболілі проблеми автомобіля ВАЗ-2170Наболілі проблеми автомобіля ВАЗ-2170

Автомобіль Пріора, вироблений ВАТ «АвтоВАЗ», став одним із найпопулярніших автомобілів на російському ринку. Проте, він також має кілька проблем, з якими стикаються власники цього автомобіля. Однією з основних проблем Пріори