Як зрозуміти що м’ясо зіпсоване?
різкий запах – яловичина, як і будь-яке інше м'ясо, повинна пахнути нейтрально; плями – потемніння м'яса до сірого кольору, поява жовтих плям або завітреність говорять про низьку якість продукту; пухка структура – при натисканні м'ясо повинно бути пружним без виділення соку. Кеш
Як зрозуміти чи свіжа курятина?
Чи свіжа курятина Запах свіжої курятини має бути нейтральним, структура – пружною, а колір – світло-рожевий або жовтуватий. М'ясо не першої свіжості має тухлий запах, пухке на дотик та із сіруватим відтінком, може мати цвіль, зелені плями й потемнілі ділянки.
Як позбутися неприємного запаху з м’яса?
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати так: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом години, після чого обполоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом години. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
М’ясо-яєчні кури: ТОП-15 порід – Zemliak