Коли збирають материнку для сушіння

Як ЛРС використовують траву материнки звичайної — Herba Orіganі. Заготовляють її під час цвітіння, зрізаючи олистяні верхівки довжиною до 20 см. Сушіння тіньове або в сушарках при температурі до 40 °С.

Коли краще збирати материнку?

Коли пагони материнки виростуть приблизно на 0,7 метра, можна приступати до їхнього зрізання.

Як правильно сушити материнку?

Стебла материнки пов'яжіть у невеличкі віники й порозвішуйте суцвіттям вниз у затінку. Це може бути місце з відчутним протягом – на горищі, на балконі, чи під навісом. Якщо ви є власником сушильної камери для сушіння лікарських трав – то заготовлювати материнку вам буде значно простіше. Кеш

Як правильно пити материнку?

Взяти 2 чайні ложки подрібненої трави материнки, залити 200 мл окропу й на водяній бані нагрівати 15‒20 хвилин. Процідити, залишити охолоджуватися. Приймати по 1/3 склянки 3 рази на день.

Related Post

Як дізнатися, який матчик перший?Як дізнатися, який матчик перший?

Зміст:1 Як встановити порядок у матчиках?2 Як з’ясувати за яким матчиком йти першим?3 Важливість правильного порядку матчиків4 Як впливають правильний порядок на якість роботи Матчики – невід’ємна частина нашого повсякденного