Коли можна їсти томати після обробки бордоською рідиною

Коли можна їсти помідори після обробки?

Для ранніх томатів краще застосовувати біопрепарати, щоб можна було сміливо їсти овочі через 3-4 дні після обприскування. Добре підійде для цієї мети Фітоспорин (1 ч. л. на 10 л води, обробку проводити кожні 10-14 днів протягом сезону).

Коли обробляти помідори бордоською рідиною?

Кращі результати досягаються при обприскуванні рослин перед або на початку розпускання бруньок і до цвітіння. Не можна проводити обробку при високій вологості і температурі повітря, щоб не було опіків на листках. Кеш

Коли обприскування дерев бордоською рідиною?

В період розпускання бруньок дерева обприскують 3% розчином бордоської рідини, покриваючи всі гілки і стовбури. Дерева набувають блакитного кольору. Після цвітіння їх обприскують додатково один-два рази. Цей метод профілактичний, бо він захищає від первинного ураження паршею.

Чи можна обробляти помідори бордоською рідиною
Коли можна їсти плоди після обробки бордоською рідиною? Не вживайте в їжу плоди відразу після обробки . Є овочі можна, можливо через 20 днів після процедури, фрукти – за 15 днів, ягоди – за 25 …

Related Post

Чому жовтіє листя у пеларгонії вліткуЧому жовтіє листя у пеларгонії влітку

Недолік вологи негативно впливає на рослину ― листя починає жовтіти. Поливати герань слід, коли земля у горщику починає трохи підсихати, а після поливу обов'язково потрібно зливати зайву воду з піддона.

Оцет – ефективний спосіб зменшити температуру за одну нічОцет – ефективний спосіб зменшити температуру за одну ніч

Зміст:1 Чому вода з оцтом збиває температуру?2 Чи можна збивати температуру водою з оцтом?3 Чому не можна обтирати водою з оцтом?4 Чи можна збити температуру обтирання оцтом? Висока температура –

Які бувають складнощі при збереженні рівноваги?Які бувають складнощі при збереженні рівноваги?

Рівновага є важливою концепцією в різних сферах нашого життя: в фізиці, хімії, економіці, соціальних відносинах та багатьох інших. Вона відображає стан, при якому сили, що діють на об’єкт, збалансовані, і