Коли треба виймати кекс із форми Якщо хочете витрусити гарячий пиріг, опустіть дно форми у тазик із холодною водою на кілька секунд – перепад температур допоможе десерту "відскочити". Однак найкращий варіант – почекати 15-20 хвилин, щоб пиріг трохи охолонув. Так тісто не осяде, а ви не ризикуєте сильно обпектися.
Готовий пиріг легко вийде з формиякщо його попередньо остудити і лише потім виймати. Якщо випічка таки прилипла до стінок, потрібно обернути форму вологим рушником і потримати так кілька хвилин.
Випечений виріб слід тримати на деку або у формі, поки він не охолоне, лише потім вийняти та прикрасити. Випічка набуде золотистого кольору, якщо за 10 хвилин до готовності змастити її невеликою кількістю теплого молока.