Що робити якщо сир кислий?
Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес. Кеш
Скільки кисломолочного сиру можна їсти в день?
Знежирений сир кисломолочний 0,5-1,7% Тому його не можна вживати постійно і в якості монодієти, а добова норма споживання не повинна перевищувати 300 грамів продукту. Кеш
Коли краще їсти сир?
Нутриціологи вважають, що кисломолочний сир, як і решта молочки, краще їсти в першій половині дня, тобто до 16:00. Оскільки в складі будь-якого молочного продукту містяться молочний білок і молочний цукор, а вони легше засвоюються саме в цей час.
Як виправити, якщо сир кислий: чи можна прибрати зайву …
Багато кисломолочних виробів готується традиційним способом. Для цього молоко підлягає сквашуванню, а потім нагрівається. Отриману масу відціджують. Іноді ця процедура проходить неправильно, смак або консистенція виробу псується. Причини занадто кислого смаку у продукту: …