Яблуня Білий налив починає плодоносити вже на 3-4 рік після посадки. Перший урожай починає дозрівати на початку або середині липня, але зберігається він не довго (не більше місяця). Через свою м'якість плоди практично нетранспортабельні, а від натискань на них з'являються коричневі плями.
Коли родить білий налив?
Черешки листків довгі або середньої довжини. Плоди середні (100—130 г), достигають в кінці липня на початку серпня.
Коли достигає Папіровка?
Достигають у першій декаді серпня. Шкірка плодів тонка і легко пошкоджується, через це транспортабельність невисока. Зберігаються 2—3 тижні. Вживають у свіжому вигляді, а також виготовляють соки і компоти.
Що можна зробити з яблук Білий налив?
Білий налив — це не тільки повидло. Можна здивувати дітей чи внуків яблучною пастилою, а чоловіка — смачним соусом до м'яса. А вишуканий крем-десерт стане у пригоді для посиденьок з подругами. Це хороший перекус і натуральні ласощі, від яких діти або онуки будуть у захваті.
Скільки дозріває яблуко – Фермер