Кизилове варення з кісточкою

Скільки варити варення з кизилу?

Кілограм ягід заливають киплячим цукровим сиропом. Для його приготування 1,5 кілограма цукру розчиняють зі стаканом води. Кизил тримають у цій солодкій основі протягом 8-10 годин, а потім, відправляють на вогонь. Варять варення 10 хвилин і розливають по підготовлених ємностях для зберігання. Кеш

Що можна зробити з ягід кизилу?

А ось компот, кисіль, вино, желе та варення з цієї ягоди, яке, завдяки високому вмісту пектину, теж схоже на желе, йдуть залюбки. Кизил також можна перетирати з цукром, в такому вигляді його можна зберігати в холодильнику всю зиму.

Як варити кизил?

Зрілі і перестиглі плоди кизилу вимити, видалити кісточки, перекласти в таз і проварити 10-15 хвилин з водою; Розварений кизил змішати з яблучним пюре, додати цукор і варити до готовності; Загорнути готове варення в стерелізовані банки.

Варення із кизилу з кісточками: рецепт заготовки на зиму
Варення із кизилу з кісточкою – не просто смачний, ароматний і насичений десерт на зиму. Кизилове варення – ще й чудовий засіб при застуді, підвищеній температурі, кашлі, болю в горлі та інших …

Related Post

Орхідеї дарують що означаєОрхідеї дарують що означає

Орхідея завжди означає щире та чисте почуття, трепетне та поважне ставлення. Її часто дарують коханим, щоб показати свою прихильність і справжні почуття. Дарувати квітку коханій людині варто лише в тому

Як роблять яєчний меланжЯк роблять яєчний меланж

Порошковий продукт отримують з рідкого шляхом висушування за допомогою спеціальних виробничих машин. Це потужні сушильні установки. Між меланжем і порошком з яєць немає жодних відмінностей. Це продукт, отриманий з звільнених