Кисломолочні продукти змішаного бродіння

Що відноситься до кисломолочних продуктів?

Кисломолочні продукти – загальна назва таких продуктів, як йогурт, сметана, кефір, ряжанка, закваска, айран, вершки та інші види. Назва пов'язана з тим, що в молоко додають культури молочних бактерій, які розщеплюють молочний цукор і перетворюють частину лактози на молочну кислоту та інші речовини.

Як виробляють кисломолочні продукти?

Кисломолочними називають продукти, які виробляють з пастеризованого молока (або вершків) шляхом сквашування заквасками, виготовленими на чистих культурах молочнокислих бактерій з додаванням чи без додавання чистих культур молочних дріжджів. Кеш

Який кисломолочний продукт є результатом подвійного бродіння спиртового і молочнокислого?

змішаного бродіння – молочнокислого та спиртового кефір, ацидофільної-дріжджове молоко, кумис, курунга, шубат. Смета́на — це один з найпоживніших молочних продуктів харчування. Виготовляється сквашуванням нормалізованих вершків за допомогою чистих культур кисломолочних бактерій. Кеш

Молочнокисле бродіння — Вікіпедія
Молочнокисле бродіння — процес анаеробного окиснення вуглеводів, кінцевим продуктом при якому виступає молочна кислота. Назва отримана по характерному продукту — молочній кислоті. Для молочнокислих бактерій є основним шляхом катаболізму вуглеводів і основним …

Related Post

Як правильно обривати помідори у теплиціЯк правильно обривати помідори у теплиці

Обривати потрібно і ті листи, які загущують прикореневу частину куща. Підлягають видаленню ті пагони та листя, які знаходяться на плодовій кисті, щоб сили рослини були направлені на формування плодів, а

Запекти картоплю в духовці часточками в рукавіЗапекти картоплю в духовці часточками в рукаві

Дрібно нарубайте часник або пропустіть через часникодавку. Перемішайте в глибокій мисці разом з картоплею, спеціями та олією. Помістіть вміст в рукав для запікання і викладіть на деко швом вгору. Відправте