На дно відра викладаємо сухий кріп, листя хріну та винограду, зубчики часнику. Слідом – шар помідорів, потім – знову шар виноградного листя. Заливаємо все розсолом та накриваємо кришкою. У льоху або холодильнику такі помідори скваситься через місяць, а якщо поставити їх у тепло – то швидше.18 серп. 2022 р.
Як квасити зелені помідори у відрі?
Розсіл готується за наведеними вище пропорціям: на 10 л 2 склянки солі і стакан цукру. На дно відра укладають приблизно 1/3 частина прянощів з листям, потім 2-3 шари томатів, трохи прянощів з листям, знову помідори. Так робимо, поки не заповниться відро. Не забуваємо про зубчики часнику і шматочки коренів хрону. Кеш
Скільки солі на літр води на квашені помідори?
Сіль розчинити в холодній питній воді з розрахунку 2 столові ложки на 1 л води. На дно емальованої каструлі викласти половину листя, а також пару парасольок кропу. Потім укласти помідори, пересипаючи їх часником і горошинами перцю. Зверху помідорів викласти листя і парасольки кропу, що залишилися.
Якою водою заливати квашені помідори?
Спосіб приготування В стерилізовані банки розкласти помідори. Обережно залити окропом і залишити на 10 хвилин. Після цього воду з банок злити в каструлю. Всипати сіль і цукор, додати кілька горошин чорного перцю і лавровий лист.
Квашені помідори в 3-літрову банку (рецепт за 3 дні) у відрі.
Квашені помідори за 3 дні. Рецепт до неподобства простий і з смачним . Для закваски можна використовувати зелені, бурі і червоні помідори (тільки щоб були пружними).