Що робити якщо Пересолила квашені огірки?
Треба розчинити в холодній воді приблизно 3 столові ложки цукру, злийте з огірків старий розсіл і залийте їх солодкою водою. За 1-2 дня зайва сіль піде, огірки знову будуть смачними. Господині також радять рятувати пересолені огірки оцтом.
Скільки днів мають Кваситись огірки?
Потім банки потрібно накрити капроновими або металевими кришками – так, щоб був доступ повітря. Залишаємо кваситися при кімнатній температурі на 3-4 дні. Розсіл за цей час повинен стати каламутним, може пінитися і витікати. Приблизно на 4-й день огірки будуть готові – їх можна їсти або законсервувати. Кеш
Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години.
Хрусткі квашені огірки на зиму | Як квасити? — рецепт на 3л …
До вибору cамих огірків варто поставитися дуже уважно. Вони повинні бути невеликі, щоб добре помістилися в банку. Маленькі …