Хорус обробка винограду

Хорус® надзвичайно ефективний проти моніліального опіку кісточкових (вишня, абрикос, слива, алича, черешня) та кучерявості листя персика. Препарат має високу ефективність проти різних видів гнилей плодів, ягід і винограду. Лікувальна дія — 2 доби, захисна — 10–12 днів. Безпечний для бджіл, корисних комах і довкілля.1 лют. 2022 р.

Коли обробляти Хорусом виноград?

6 г/5 л води/5 соток (після збору врожаю і до цвітіння), 3 г/5 л води/5 соток (після цвітіння). Термін очікування: виноград, полуниця – 7 днів, зерняткові, кісточкові – 30 днів. Максимальна к-ть обробок: слива, яблуня, груша – 4 доби, виноград, черешня, а також вишня, абрикос– 3 доби, полуниця – 2 доби. Кеш

Що можна обприскувати Хорусом?

г. — надзвичайно ефективний з унікальним механізмом дії фунгіцид проти збудників таких хвороб, як парша, борошниста роса, моніліоз. Крім того, препарат надійно діє при низьких температурах (+5°С), має трансламінарну і контактну дії.

Що краще скор чи Хорус?

Низькі температури повітря під час обробки або в наступні дні не впливають на активність Хорус®. Коли температура повітря перевищує +15 °С, високу ефективність проти парші, альтернаріозу, філостикозу демонструє препарат Скор®. У нього найбільший серед фунгіцидів лікувальний ефект проти парші (до 5 днів).

Обробка винограду від хвороб та шкідників крок за кроком
Осіння обробка починається, як правило, з внесення у жовтні фосфорно-калійних добрив. Якщо жовтень та листопад не багаті на дощі – проводимо вологозарядний полив. Остання обробка винограду восени перед укриттям на …

Related Post

Який гній вважається найкращим? Поради, як вибрати найкращий гній для вашого садуЯкий гній вважається найкращим? Поради, як вибрати найкращий гній для вашого саду

При вирощуванні саду, як у селян, так і у приватних господарствах, використання органічних добрив, зокрема гнію, є дуже важливим фактором. Гній є природним джерелом багатьох корисних речовин, необхідних для росту

Які буряки корисніші печені або вареніЯкі буряки корисніші печені або варені

Користь печеного буряку Додатковим плюсом є смак печеного буряку – дуже концентрований, солодкий. Отже, найкориснішим буде сирий буряк, але вживати його потрібно вкрай обережно, на другому місці – буряк запечений,

Як анімувати картинку в Тільді: крок за кроком навчанняЯк анімувати картинку в Тільді: крок за кроком навчання

Зміст:1 Використання елемента анімації в блоку2 Завантаження зображення в Тільда3 Вибір типу анімації для картинки4 Налаштування швидкості та затримки анімації Тільда – це інструмент для швидкого створення веб-сайтів без необхідності