Хімозин – це фермент, який використовується при виготовленні сирів. Він допомагає згорнутися білку казеїну, що знаходиться в молоці, і перетворити його на сир. Хімозин можна отримати з різних джерел, включаючи шлунок телят.
Який травний фермент використовують у сироваріння?
Пепсин використовують в лабораторіях для вивчення первинної структури білків, в сироварінні і при лікуванні деяких захворювань шлунково-кишкового тракту.
Що таке фермент для сиру?
Хімозин, або реннін — фермент класу гідролаз, який виробляється в шлункових залозах ссавців, зокрема людини. У жуйних тварин виробляється залозами сичуга (4-го відділу шлунка), звідси одна з його тривіальних назв — сичужний фермент.
Як класифікують ферменти?
Ферменти класифікують за місцем утворення, хімічним складом і типом каталітичних реакцій.
Хімозин на 100л. молока (сухий) – Zakvasik
Характеристики. Вихід продукції. З 5 л. до 1кг. м’якого сиру та з 8л. до 1кг. твердого сиру. Витрата молока. 100 л. молока. Вид упаковки.