Щоб посмажити сир Халумі вдома вам потрібно всього кілька кроків: розігрійте антипригарну сковорідку або з керамічним покриттям. Змастіть її олією. Наріжте сир невеликими шматками 5-8 мм завтовшки та обсмажте з обох сторін по 1-2 хвилині. Додайте до сиру спеції та прянощі на ваш смак та подавайте до столу.22 січ. 2021 р.
Як смажити сир?
Сир мокати в розмішане з приправами яйце і обкачувати в сухарях. Смажити декілька хвилин, щоб сир пом'якшав, але не розплавився на пательні. Подавати на листі салату з картоплею «фрі» та будь-яким додатком, напр. татарським соусом.
Як смажити сир на грилі?
- Нарізаємо сир шматочками по 2 см та смажимо на пательні. Наші покупці також готують його на мангалі і виходить прекрасно! ⠀
- Смажимо на звичайній або ж гриль-сковороді. Грильовий чудово смажиться і на сухій поверхні, але з маслом смачніше! ⠀
- Наше улюблене поєднання — Грильовий сир та
Як робити сир халумі?
Основний спосіб приготування халумі – це смаження без додавання олії. Просто берете суху та чисту пательню, нагріваєте, робити вогонь середнім, ближче до мінімального. Нарізаєте сулугуні шматками, приблизно 1.5-2 см, та обсмажуєте з двох сторін до готовності. Під час літнього сезону, халумі також смажать на грилі. Кеш
Сир Халумі – як посмажити – рецепт Ольги Мартиновської
Смажений сир Халумі: рецепт від Ольги Мартиновської. Як смажити сир Халумі – покроковий рецепт приготування читайте на Smachnonews 24.