Скільки готувати курку в автоклаві?
Якщо готується тушонка з курки в автоклаві з м'яса свійської птиці, тримати банки потрібно близько 30 хвилин при температурі 100-110 градусів Цельсія і остуджувати до 30 градусів. Для птиці, вирощеної в умовах птахофабрики, час приготування становить 25 хвилин.
Скільки часу готувати тушонку в автоклаві?
Час автоклавування не повинен перевищувати 70 хв., а температура – 120 градусів.
Що можна зробити в автоклаві?
Цікаві страви Можна маринувати гриби, закривати овочеві добавки (квасолю, кукурудзу), робити овочеві консерви, створювати томатні соуси та домашній кетчуп, а також консервувати соки із фруктів та ягід. Завдяки структурі автоклаву, великій температурі всередині та тиску створюється максимально стерильне середовище.
КАША С КУРИЦЕЙ. РЕЦЕПТ ДЛЯ АВТОКЛАВА. – YouTube
http://ali.pub/5dh88y Ваккуматор http://ali.pub/5dqtdy Воронка для консервацииhttp://ali.pub/5dqtkd Кухонные весы.http …