Як замаринувати червону капусту?
Капусту тонко нашинкувати. Добре пом'яти із сіллю та викласти в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром і оцтом довести до кипіння й залити капусту гарячим маринадом. Ще гарячу банку із капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб вона добре промаринувалася.
Як приготувати червону капусту?
Вершкове масло розтопіть в каструлі, додайте капусту і протушкуйте кілька хвилин. Потім додайте оцет, журавлинний сік та цукор, перемішайте. Посоліть. Зменшіть вогонь і тушкуйте капусту на невеликому вогні, періодично помішуючи, приблизно годину або до готовності.
Як приготувати мариновану капусту?
Рецепт приготування маринованої капусти на зиму швидкого приготування:
- У киплячу воду додати сіль, цукор і соняшникову олію. …
- Капусту шаткувати, моркву натерти на великій тертці, перець нарізати соломкою. …
- Залити капусту з морквою і перцем маринадом (ще теплим). …
- Через 12 годин швидка маринована капуста буде готова!
Червона капуста маринована швидкого приготування …
Класична червона капуста маринована швидкого приготування. Для того щоб зробити смачну закуску за класичним рецептом, необхідно використовувати гарячий маринад. Особливий аромат страви …