Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Як Обжарити цвітну капусту в яйці?
Вмочайте суцвіття капусти у збите яйце з усіх боків та викладайте на розігріту сковороду. Обсмажте під кришкою до рум'яності з одного боку, тоді переверніть. Обсмажену з усіх боків цвітну капусту викладіть на тарілку. Подавайте зі сметаною.
Як смачно приготувати цвітну капусту на сковороді?
Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.
Як приготувати капусту в клярі?
Шматочки капусти панірувати перш у борошні, а потім опускати в кляр. Розігріти пательню, влити достатньо олії. Викладати шматочки капусти на розігріту пательню з олією і обсмажувати з усіх боків до золотистого кольору. Подавати до столу гарячими з картопляним або круп'яним гарніром.
КАК ВКУСНО ПРИГОТОВИТЬ ЦВЕТНУЮ …
Друзья, сегодня хочу приготовить цветную капусту по нашему любимому рецепту – в яйце и сухариках. Это отличное самостоятельное блюдо, либо гарнир для рыбы, мяса, колбасок и т.п. Несмотря на простоту, …